Home > Escape Room > Unlock! Legendarische Avonturen aangekondigd

Unlock! Legendarische Avonturen aangekondigd

Unlock is een coöperatief kaartspel geïnspireerd door escape rooms; ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met 3 scenario’s (60 kaarten per scenario) en een gratis app die je door de 3 scenario’s leidt. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op voordat de tijd op is!

Recent kondigde Space Cowboys de nieuwste editie aan van Unlock. In dit nieuwe deel zitten, zoals vanouds, weer 3 avonturen. We keren terug naar Sherlock Holmes, welke in een eerdere editie ook al een avontuur had. Verder hebben we een race avontuur en gaan we op bezoek bij Robin Hood.

Meer details zijn er op dit moment niet bekend.

Waar kun je dit spel kopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.