Home > Escape Room > Adventure Games – Het Gevang

Adventure Games – Het Gevang

Een serie spellen die zich vooral richten op het vertellen en ontdekken van het verhaal. er is geen tijdsdruk. Elke titel bestaat uit 3 hoofdstukken, die elk 90 minuten duren. Het spel is meerdere malen te spelen.

In Het Gevang worden de spelers wakker in een gevangeniscel in de Middeleeuwen. Ze hebben geen idee hoe ze daar terecht zijn gekomen. Welke vreemde dingen gebeuren hier in de onderaardse gangen? En nog belangrijker,
hoe komen ze hieruit? In de 3 hoofdstukken verkennen de spelers ruimtes, combineren ze voorwerpen en komen ze misschien zelfs wezens tegen die in de donkere kamers van het oude kasteel op de loer liggen…

Over de uitgever

999 is de vertaler en uitgever van deze reeks spellen. 999 Games bestaat al meer dan 25 jaar, en heeft een hele reeks iconische spellen op zijn naam staan zoals Elfenland, gevolgd door onder andere Land in Zicht, De Kolonisten van Catan en El Grande. Elfenland wint in 1998 de prijs Speelgoed van het Jaar. In 1999 wint De Kolonisten van Catan deze prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.