Home > Escape Room > Escape Tales: Low Memory

Escape Tales: Low Memory

Escape Tales: een Escape Room ervaring in kaartvorm

Een spel waarin je door te onderzoeken wordt meegesleept in het verhaal, zonder tijdslimieten voor de raadsels en waarin je een aantal moeilijke

keuzes zult moeten maken die je zullen grijpen en mee zullen nemen naar een meeslepend verhaal in een toekomst in cyberpunk setting.

Low Memory is de 2e titel in de Escape Tales serie. Het spel bevat een volledig op zichzelf staand verhaal en kan worden gespeeld zonder dat Het Ritueel is gespeeld.

Alles wat je nodig hebt voor een volledig, verhalende en uitdagende ervaring vind je in deze doos!

Over het spel

Het is 2060 en Elizabeth zegt haar echtgenoot gedag. Ze gaan op vakantie, maar eerst wil Elizabeth haar onderzoeksproject afronden. Ze belooft dat ze zich later bij hen zal aansluiten. Zodra de zelfrijdende auto van haar echtgenoot wegrijdt, is ze met haar gedachten alweer bij haar werk. Een normale dag…tenminste dat is wat Elizabeth denkt.

De volgende ochtend wordt Elizabeth met vreselijke hoofdpijn wakker op de bank. Haar huis ligt volledig overhoop, alsof iemand heeft ingebroken. Ze kan zich niets meer herinneren vanaf het moment dat ze naar haar werk ging. Elizabeth besluit om de geheugenscanner te gebruiken. Het is een prachtig apparaat! Maar voor elke technologische vooruitgang moet een prijs betaald worden…

In Escape Tales: Low Memory duiken de spelers in de verhalen van de personen en ontdekken – stap voor stap – hoe deze verhalen met elkaar verbonden zijn. Bereid je voor op drie ingrijpende verhaallijnen met verrassende plotwendingen. Escape Tales: Low Memory is spannend tot het einde!

Over White Goblin

White Goblin is een Nederlandse spellenfabrikant welke zich richt op Nederlandse vertalingen van populaire buitenlandse spellen.

Waar kun je dit spel kopen?

N.N.B.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.